Ett par saker att fundera på.

Ni har väl hört talats om Area 51?

Vad tror ni för något, de döljer därinne? Man får knappast flyga över området utan runt om. Ingen får veta vad som finns där, vad som händer där och vad som döljas därinne. Finns det något därinne vi inte tror att det finns? Det är någonting med ufo att göra. Men ändå är det mer än bara topphemligt där. Det sägs vara en topphemlig bas, ja, men ingen vet om den verkligen finns. Man blir nyfiken att man vill komma in dit. Genom en astralresa, kanske? ;) 

Ur wikipedia:

"Mest känt är Area 51 sannolikt för utsagor om att där skall ha förekommit UFO-verksamhet. Rykten påstår att militären förvarar kraschade UFO:n där tillika med tillfångatagna och döda utomjordingar. Det påstås också att amerikanerna till och med samarbetar med utomjordingar, och att Area 51 då är tänkt att utgöra basen här på jorden vid ett utbytesprogram mellan utomjordingar och människor.

  • Förklaring 1: Utomjordingarna tänker förvara vårt DNA, så att de kan återskapa egna människor eller rent av skapa en ny art av människa, om vi skulle utrota oss själva
  • Förklaring 2: Utomjordingarna tänker använda vårt DNA för att hjälpa vår medicinska forskning i jakten på botemedel för våra sjukdomar.
  • Förklaring 3: Utomjordingarna tänker använda vårt DNA till att forska fram ett genetiskt vapen mot mänskligheten för att på så sätt slutgiltigt kunna utrota oss.
Ryktena tog fart 1989 när Bob Lazar i ett TV-program hävdade att han hade blivit satt att arbeta med att försöka återskapa drivsystemet till en utomjordisk farkost. Detta gjorde han vid Papoose Lake i en anläggning med benämningen S4, strax söder om Area 51. Lazar hävdade vidare att inte bara en utan nio stycken utomjordiska farkoster bevaras inom Area 51."

 Vad tror ni?




Eftersom det har dykt upp många, många dokumentärer om världens framtid som ligger i istidens händer.

Dessa jag har tittat och lyssnat på, är att nästa istid kommer inom 30 år. Enligt några sidor, sägs det att en rysk forskare tror på att det kommer en istid snart. Att världens temperatur kommer att sjunka, inte öka under de närmaste åren. Och en chefsforskare i Ryssland säger att under år 2041 är vi inne i en ny och liten istid för att solstrålningen har minskat mycket under senaste 30 år och forsätter i samma fart. 2041 är året då solen når sin lägsta nivå som cyklar och svänger över 200 år.

Alltså, mellan 2055 - 2060 kommer vi in i en ny istid som kommer att hålla sig i 45-65 år. Fast då handlar "en liten istid" om att stränder och dylikt kommer att försvinna och allt vi får stå ut är stormiga dagar och svårare att fixa föda på grund av odling och dylikt. Och det sägs att det är allvarligare än isen som smälter nu, snarare dags att förbereda sig för en istid som är på väg.

Många snackar om att isbjörnar är utrotade inom 150 år, men om istiden kommer tillbaka om isådär 30 år så blir de ju inte utrotade. Det är rätt förvirrande...  Om det vore sant till hundra, så kommer vi unga ju få uppleva den. :D Och troligen döda innan värmen kommer tillbaka. Men eventuellt, vårt nästa liv. Eller så är jordens undergång nära... Ha, ha. Ändå är det svårt att tro saker när alla har snackat om att världen smälter. Att meteorer är på väg. Och nu en ny tid? Eller allt samtidigt? Då går världen i konkurs. :D

Trevligt va? Tror ni på? Jag tror på när jag upplever. :o)




Det var allt för natten. Godnatt!

Kommentarer
♥ Syster

haha har du gott och blivit forskare? :)

2008-05-07 @ 18:32:59
URL: http://fackla.filosoferar.se

Ordet är ditt:

Ditt namn:
Kom ihåg mig


URL/Bloggadress:

Kommentar:



Tack för ni lämnar fotspår, sötnosar.



Trackback